• Σημάδι από τις ΗΠΑ
  Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!
 • Λιονέλ Lobo
  Λάβαμε τα αγαθά σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα του προϊόντος σας.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Thomas
Τηλεφωνικό νούμερο : +8618601621039

UV απόδειξη μπουκαλιών ποτών αργιλίου μπουκαλιών μπύρας αργιλίου ανακύκλωσης ανθεκτική

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Jima
Πιστοποίηση FDA Testing SGS
Αριθμό μοντέλου 187/200/250/269/310/330/355/440/473/500/550ml
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγμάτευση
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες Παλέτες Wooden&plastic
Χρόνος παράδοσης Απόθεμα για τα σαφή δοχεία και τα καπάκια
Όροι πληρωμής Διαπραγμάτευση
Δυνατότητα προσφοράς 10 εκατομμύρια ανά ημέρα
Λεπτομέρειες
Μέγεθος 200ML Όνομα προϊόντων Μπουκάλια ποτών αργιλίου
Χαρακτηριστικό γνώρισμα UV απόδειξη Πλεονεκτήματα Ανακύκλωση
Ιδιοκτησία Ιδιοκτησία εμποδίων οξυγόνου Χρήση Προσωπική φροντίδα/ποτά
Υψηλό φως

200ml κενά μπουκάλια μπύρας

,

200ml μπουκάλια ποτών αργιλίου

,

UV μπουκάλια μπύρας απόδειξης κενά

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

200ml UV ανακύκλωση απόδειξης ιδιοκτησίας εμποδίων οξυγόνου μπουκαλιών ποτών αργιλίου

 

 

Αντίθετα από τα μίας χρήσης πλαστικά μπουκάλια, τα περισσότερα προγράμματα ανακύκλωσης curbside δεν θα δεχτούν το εύρωστο μπουκάλι χάλυβά σας. Ένας λόγος είναι ότι αυτά τα προγράμματα συντρίβουν χαρακτηριστικά και συσκευάζουν το υλικό για την εύκολη μεταφορά, και μπουκάλια ανοξείδωτου είναι γενικά uncrushable. Αλλά τα μπουκάλια μετάλλων είναι ανακυκλώσιμα.

 

 

Προδιαγραφή:

 

1. Χρήση: Προσωπική φροντίδα/ποτά
2. Εκτύπωση: χρωματίζοντας, καυτή σφράγιση, μετάξι-διαλογή
3. Συσκευασία: καλά χαρτοκιβώτια με τους φραγμούς, που συρρικνώνονται την ταινία για τα μπουκάλια
4. Χρόνος παράδοσης: 35-45 ημέρες αφότου λάβαμε το despoit
5. Τι μπορούμε να κάνουμε: υπηρεσία online 24 ωρών & ελεύθερο ελεύθερου σχέδιο δειγμάτων &
6. Σύστημα διαχείρισης: ISO9000: πιστοποίηση του 2000 ή άλλο τυποποιημένο cetification

 

 

 • Ιδιοκτησία εμποδίων οξυγόνου: επιβραδύνετε το ποσοστό φυσικού οξυγόνου beverage.reduce το υποστήριγμα των αντιοξειδωτικοων.
  UV απόδειξη: αποτρέψτε τον αποχρωματισμό του ποτού color.slow κάτω από τη διακοπή των ενώσεων γεύσεων βιταμινών.
 • Κατανάλωση, δαγκώματα, εύγευστο δύο φορές αντίστοιχο στερεό μπουκαλιών αργιλίου. Η μεγάλη διάμετρος, που περιέχει τους κόκκους και άλλα στερεά ποτά είναι πολύ κατάλληλη να πιει.
 • Τιμή της ανακύκλωσης. Το αργίλιο είναι η αποδοτικότερη ανακύκλωση του φιλικού προς το περιβάλλον μετάλλου, μπορεί τελικά να ανακυκλωθεί για να διαμορφώσει τα μπουκάλια αργιλίου.
 • Μακράς διαρκείας προστατεύστε του στερεού δύναμης στο μπουκάλι μετάλλων. Μπουκάλι αργιλίου μέσω της υψηλής σκιάζοντας απόδοσης απομόνωσης αερίου αντίστασης, καλύτερη προστασία του περιεχομένου, έτσι ώστε παράταση ζωής του προϊόντος στο ράφι.
 • Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του αρώματος απευθύνονται. ιδιότητες διάχυσης μυρωδιάς. Το μεγάλο caliber είναι το άρωμα ακτινοβολεί αμέσως έξω, δίνει τον καταναλωτή που η καλύτερη οσφρητική εμπειρία, είναι κατάλληλη για το ευώδες ποτό καφέ και ούτω καθεξής.

 

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

Το αλουμίνιο bottlecan αποτελείται από 100 τοις εκατό ανακυκλώσιμου αλουμινίου παρόμοιου με αυτό ενός δοχείου ποτών αλουμινίου. Εντούτοις, διαμορφώνεται παρόμοιος με ένα παραδοσιακό μπουκάλι ποτών, με πολλά σχέδια συμπεριλαμβανομένων των resealable καπακιών. Μια ευρεία σειρά των σχεδιαγραμμάτων μπουκαλιών ποτών αλουμινίου, μορφές, και διαμορφώσεις, είναι διαθέσιμη για την εμπορική παραγωγή, συμπεριλαμβανομένου «παραδοσιακού», «oval», και των «αθλητικών μορφών».

 

Ποικίλα τυποποιημένα τέρματα είναι διαθέσιμα για το αλουμίνιο bottlecans ότι σχεδιάζεται για να εργαστεί με τις περατώσεις και τα καλύμματα βιομηχανικά τυποποιημένων, εκτός από τις τυποποιημένες γεμίζοντας διαδικασίες μπουκαλιών. Μερικά παραδοσιακά τέρματα περιλαμβάνουν: η τυποποιημένη κορώνα ΚΑΠ 26 χιλ., lug 38 χιλ. τελειώνει, συνεχές νήμα 38 χιλ. με το πλαστικό μανίκι, το συνεχές νήμα 38 χιλ. ROPP και 28 χιλ. τελειώνει.

 

Οι έμποροι ποτών επιλέγουν το αλουμίνιο bottlecans για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι είναι resealable, ανακυκλώσιμοι και ανθεκτικοί. Το ίδιο το μπουκάλι χρησιμεύει ως η ετικέτα και τα μπουκάλια μπορούν επίσης να διαμορφωθούν με ποικίλους τρόπους.